Cotlet de porc in crusta de seminte

de mihaelar63 in Porc, 17 Dec 2014 | 7077 vizualizari

 

Simplu de preparat !!!

 

INGREDIENTE

  • 1.5 kg cotlet de porc [ merge si pulpa sau un muschiulet mai mare ]
  • 150 gr mix seminte [ susan , dovleac , migdale , floarea soarelui , mac , etc ]
  • 100 ml ulei
  • 2 linguri mustar iute
  • sare
  • fulgi de chilli
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc in crusta de seminte:

  1. Bucata de cotlet fara os se sareaza , se unge  cu mustar si se tavaleste bine [ apasand cu podul palmelor ] prin mixul de seminte si fulgi de chilli .
  2. Prajiti cotletul cu seminte pe toate partile cate 2-3 minute , intr-o tigaie cu ulei .Intoarceti carnea cu grija pentru a proteja crusta de seminte .
  3. Transferati bucata de cotlet intr-o tava si dati la cuptor 20-25 minute .
  4. Scoateti carnea din cuptor si o lasati sa se tempereze 15-20 minute .
  5. Dupa ce se ,, odihneste '' se poate felia cu ajutorul unui cutit bine ascutit .
  6. Serviti porcul cu crusta de seminte alaturat de garnitura sau salata preferata .

TIPS-URI

1

La fel se poate prepara si o bucata de vita cu crusta de seminte . In acest caz lasati la cuptor timp mai redus , 15 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc in crusta de seminte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Friptura din piept de porc cu verdeturi si legume la cuptor